Signs & More Group uit Bilzen, onder meer gespecialiseerd in reclame- en informatieborden, is overgenomen door Vastgoedexperts. Vastgoedexperts biedt een breed pakket van diensten aan voor immobiliënmakelaars en voegt daar nu de borden voor de verkoop en verhuur van vastgoed aan toe.

Signs & More is het bedrijf van Kenny Weckx. Het bestaat uit diverse onderdelen, zoals Immosigns (signalisatie voor vastgoed), Custom Wrap Company (wrappen van voertuigen), Custom Sign Company (lichtreclames en zuilen,) en ESC-design (grafische ontwerpstudio). De hoofdzetel bevindt zich in Bilzen.

Maandagnamiddag werd de overeenkomst getekend voor de volledige overname van het bedrijf door Vastgoedexperts. Deze zijn gespecialiseerd in diensten aan vastgoedmakelaars, zoals het uitvoeren van elektrische keuringen, EPB-verslaggeving, plaatsbeschrijvingen, vastgoedfotografie, enzovoort. Door het inlijven van Signs & More kan het aanbod worden uitgebreid met onder meer de opmaak en productie van borden voor de verhuur en verkoop van vastgoed. Op die manier versterkt Vastgoedexperts de positie als “de enige echte one-stop-shop voor makelaars”.

Kenny Weckx en zijn team blijven aan boord in de nieuwe structuur. “We gaan het totaalpakket van diensten aanbieden vanuit 5 vestigingen: Tongeren en Halen in Limburg, Stabroek en Puurs in Antwerpen en Wechelderzande”, legt Weckx uit. “De ambities zijn niet gering. Het doel is om stelselmatig verder uit te breiden naar de rest van Vlaanderen en daarna heel België te bereiken. Door de schaalvergroting willen we het komende 1,5 jaar 10 tot 15 nieuwe mensen in dienst nemen. Zo sterk geloven we in het succes van deze unieke formule.”

Bron https://www.madeinkempen.be/nieuws/vastgoedexperts-neemt-signs-more-over/