Heb je een vacature gezien bij Vastgoedexperts die past bij je ambities en ervaring? Ontdek dan hier hoe het sollicitatieproces bij Vastgoedexperts verloopt. Het is mogelijk dat het traject iets aangepast wordt wanneer dat nodig is.

Cv en motivatiebrief

Stuur je kandidatuur per e-mail naar hr@almgroup.be. Vergeet niet de functie te vermelden waarvoor je solliciteert. Een up-to-date en gedetailleerd cv is noodzakelijk. Voeg een korte motivatie toe waarom je interesse hebt en op welke manier je profiel overeenkomt met het gevraagde.

Screening van je profiel 

We hebben even tijd nodig om je cv en motivatiebrief met de nodige aandacht te bekijken. Uiterlijk binnen twee weken krijg je van ons reactie.

Kennismakingsgesprek 

Zien wij ook een match? Dan word je uitgenodigd voor een face-to-face kennismakingsgesprek. Dit gesprek gaat door in aanwezigheid van de manager van Vastgoedexperts en mogelijk ook al je rechtstreekse leidinggevende. Tijdens dit gesprek gaan we na of jouw persoonlijkheid past bij onze bedrijfscultuur en gaan we dieper in op je skills en expertise. We horen graag praktijkvoorbeelden ter illustratie. Solliciteren bij Vastgoedexperts is een dialoog waarbij wij jou willen leren kennen maar ook willen informeren. Aarzel dus zeker niet om jouw vragen aan ons op dit moment te stellen. We ronden af door je uit te leggen hoe de rest van het sollicitatieproces zal verlopen en of er eventueel nog testen volgen.

Extra test?

Afhankelijk van de functie waarvoor je solliciteert, nodigen we je uit voor een extra test. Het kan gaan om een assessment of een concrete case waarin je specifieke skills voor de job kan bewijzen.

Contractvoorstel

Ja, we hebben een match! Dan bespreken we het contractvoorstel, doen een aanbod met een passend salarispakket en nemen de arbeidsvoorwaarden nog eens door.

Welkom

In overleg bepalen we jouw eerste werkdag.

Veel succes!