Over Vastgoedexperts BV
Vastgoedexperts is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in het aanbieden van diensten die gepaard gaan met de verkoop of verhuur van vastgoed. Dit doen we door te vertrekken vanuit de belangen van onze klant met een aanbod op basis van brede expertise.
We staan in voor de uitvoering van EPC-keuringen, maar ook van keuringen en regularisaties van elektrische installaties en stookolietanks. Het opmaken van plaatsbeschrijvingen, vastgoedfotografie, (de)montage van immoborden en afleveren van asbestattesten vallen ook binnen ons gamma.
Bij Vastgoedexperts werken wij met een jong en ambitieus team. Omdat in 2022 de invoering voorzien is van het verplichte asbestinventaris attest bij verkoop voor constructies ouder dan 2001, zijn wij op zoek naar enthousiaste asbestdeskundigen die instaan voor het opstellen van asbestinventarissen.

Jouw uitdaging
Je volgt juli of augustus 2022 een opleiding tot Asbestdeskundige Inventarisatie, gegeven door een erkende certificatie-instelling, in onze kantoren in Wechelderzande.

Als je geslaagd bent voor het examen en het certificaat in handen hebt, dan start je als asbestdeskundige om alle asbesthoudende toepassingen in kaart te brengen in bouwwerken en objecten van onze opdrachtgevers. Dat zijn zowel bedrijven actief in de vastgoedsector als particulieren. Geen twee werkdagen zullen dus hetzelfde zijn!
Vastgoedexperts is actief in heel België, maar je zal voornamelijk werken in de regio waarin je woont.
Onze planningsdienst stippelt voor jou de route uit. Je voert ter plaatse de onderzoeken uit, verzamelt de nodige documenten en werkt zelfstandig de attesten af. Nadien zorg je ervoor dat je attesten thuis of op kantoor tijdig afgewerkt worden.
Omdat het voor vele particuliere klanten vaak de eerste keer is dat zij inventarisatie laten opstellen, sta jij klaar om hun vragen te beantwoorden, zowel ter plaatse als via e-mail en telefoon. Je bent klantvriendelijk en gaat respectvol om met hun eigendom.
Deze job vereist veel zelfstandigheid maar tegelijkertijd kan je rekenen op doorgedreven ondersteuning van je collega’s.

Jouw troeven
Je hebt minimaal een diploma MTS / secundair onderwijs.
Een diploma in de richtingen bouwkunde of (installatie)techniek is een troef maar geen must.
Je hebt grote interesse in de bouw, sloop en de asbestbranche.
Je hebt een verzorgd voorkomen, communiceert makkelijk en helder en bent klantvriendelijk.
Je bent computervaardig en werkt nauwkeurig (volgens het inspectieprotocol van de OVAM).
Je spreekt vloeiend Nederlands.
Je werkt zelfstandig, proactief en probleemoplossend.
Je bent flexibel, werkt graag samen met anderen en draagt bij tot een positieve werkomgeving.

Ons aanbod
Een functie met veel vrijheid in je eigen regio.
De nodige instrumenten om deze job professioneel te kunnen uitvoeren.
Aantrekkelijk loonpakket:

  • Een vast maandloon
  • Maaltijdcheques (€8/gewerkte dag)
  • Firmawagen met tankkaart
  • Collectieve hospitalisatieverzekering
  • Ecocheques
  • Eindejaarspremie

Solliciteren
Spreekt deze functie jou aan? Dan horen wij graag van jou. Mail ons je motivatie en cv op jobs@vastgoedexperts.com en wij nemen snel contact met je op.