Vastgoedfotografie

Elke woning is uniek en zo moeten vastgoedfoto’s ook zijn. Elke woning wordt door onze professionele vastgoedfotograaf individueel benaderd. Dit zorgt voor de perfecte setting voor elk type woning.

Door gebruik te maken van natuurlijk en kunstmatige verlichting kunnen de juiste accenten gelegd worden om de perfecte vastgoedfoto te nemen. Als kers op de taart bieden we ook 360°-tours en mastfotografie aan. Een 360°-zicht biedt zoveel meer dan standaard foto’s. Het geeft potentiële kopers de mogelijkheid om zich als het ware volledig in te leven in het bewonen van het pand en het is net dat tikkeltje meer dat potentiële kopers of huurders over de streep kan trekken bij verkoop of verhuur. Daarnaast bieden we luchtfotografie aan met behulp van fotografiemasten. Deze masten zijn 8 meter hoog en bieden een prachtig beeld van de woning en tuin.

Bij ons betaalt u een vaste prijs met verplaatsing- en nabewerkingskosten inbegrepen. We leveren de foto’s binnen de werkdag af en we staan altijd paraat met professioneel advies en hulp.

Foto’s nodig voor de verkoop of verhuur van uw pand?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.